Monday, December 11Kompilasi Info Viral Terkini

TM Tawarkan Aplikasi Android Khusus Untuk Memudahkan Anda Menemui [email protected]

Kongsikan Artikel Ini..!

...

Telekom Malaysia telah mula menawarkan perkhidmatan wifi percuma melalui apa yang dipanggil [email protected] sejak penghujung minggu lepas. Perkhidmatan ini ditawarkan kepada semua pengguna secara percuma – walaupun anda bukan merupakan pelanggan TM.

Kini, dalam memudahkan pengguna menemui [email protected], pihak Telekom Malaysia telah menerbitkan sebuah aplikasi khusus bagi membolehkan anda mengetahui dimanakah lokasi berhampiran anda dengan penawaran perkhidmatan WiFi berkenaan.

[email protected] menawarkan akses internet sepantas sehingga 4Mbps, dan memerlukan pengguna menonton iklan selama 15 saat terlebih dahulu sebelum dapat menikmati akses internet berkenaan. TM mengatakan sekitar 4000 kawasan kini menyokongnya, dan perkhidmatan ini percuma sehingga 31 Disember 2017 kelak.

Sekiranya anda ingin mencuba perkhidmatan ini, mungkin boleh memuat-turun aplikasi ini, dan menyemak lokasi berdekatan anda yang menawarkan perkhidmatan ini.

*Aplikasiandroid Terbaru, Aplikasiandroid Apk, Aplikasiandroid Untuk Pc, Aplikasiandroid For Pc, Aplikasiandroid Di Pc, Aplikasi Android Untuk Laptop, Aplikasi Android Keren, Aplikasi Android Gratis, Aplikasiandroid Root, Aplikasiandroid Terbaru 2017, Aplikasi Android Apk Gratis Download, Aplikasi Android Agar Tidak Lemot

DMCA.com Protection Status

Kongsikan Artikel Ini..!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  Dapatkan Ebook Percuma
Dapatkan Ebook Percuma
* we hate spam and never share your details.
×