‘Canucks’ DiTerbangkan ke China dengan pesawat paling mewah di dunia

Ini adalah satu-satunya cara untuk terbang.

Canucks Vancouver telah mendarat ke China sebelum beberapa perlawanan preseason menentang LA Kings, di Shanghai dan Beijing pada hari Khamis dan Sabtu.

Perjalanan tambahan terpaksa menjadi kebimbangan untuk Canucks, yang mengetuai liga di udara setiap tahun kerana ia. Sepertinya tidak ada perbelanjaan yang terselamat untuk memastikan perjalanan yang selesa untuk pemain yang berharga.

Daripada mengambil jet persendirian biasa pasukan, yang sudah menjadi tumpuan yang sangat bagus, mereka melangkah naiknya untuk penerbangan selama 12 jam di Pasifik.

The Canucks menyewa jet Boeing 777 melalui Crystal Aircruises. Skye Crystal telah dibebankan sebagai “jet piagam swasta yang terbesar dan paling mewah di dunia.”

Betapa luasnya? Ia menampung hanya 88 penumpang, yang mana kira-kira satu pertiga daripada kapasiti biasa untuk satah saiznya. Crystal mengiklankan bahawa pesawat ini mempunyai kabin terluas dan siling tertinggi di sekitar.

Pesawat ini mempunyai butler, bukan pembantu penerbangan. Ia datang dengan seorang chef eksekutif, bukan makanan pesawat terbenam.

Ia juga mempunyai tempat duduk bersebelahan, bar yang berdiri sendiri, dan lounge sosial.

Terima kasih kepada pasukan sosial Vancouver Canucks, Sportsnet Dan Murphy, dan beberapa pemain itu sendiri, kami mendapat pandangan dalam pesawat mewah mereka.

Tengoklah:

Pergi ke China! @ markstrom25 pasangan stall saya untuk musim ini. @canucks

Satu jawatan yang dikongsi oleh Michael Del Zotto (@mdzofficial) pada

Seterusnya berhenti china @mdzofficial @ alexburmi91 #canucks

Jawatan yang dikongsi oleh Jacob Markstrom (@ markstrom25) pada


Comments

comments

Loading...

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply