Inilah Ciri-Ciri Wanita Yang akan Masuk Neraka Jahanam…!

Inilah Ciri-Ciri Wanita Yang akan Masuk Neraka Jahanam

Berhijab Mengenakan Baju Ket4t Julukan jilbobs semakin jadi tren akhir-akhir ini. Julukan jilbobs seolah jadi pukulan gaya tampilan wanita muslim. Hijab yang diniatkan menutupi aurat ternyata jadi jadi blunder untuk beberapa muslimah saat baju yang mereka gunakan sangat ket44t. Tersebut 10 kenyataan dibalik Julukan jilbabs :

 • Pernah Di Juluki Makna Berhijab
  Kekayaan makna berhijab di kalangan orang hari ini, sebenarnya ada satu makna yang berkaitan dengan penggunaan hijab s3ksi! Pertama diketahui orang. Ie Berhijab. Apabila hijab lagi menyerlahkan bentuk pakaian ket4t yang dipakai oleh beberapa hijabers, tudung hijab selanjutnya menyoroti seluar. Ramai yang memakai tudung memakai seluar j4. Sememangnya apabila orang memanggilnya dengan hijab hijab. Merujuk kepada lepeut (dalam bahasa Sunda) atau lepet (dalam bahasa Jawa). Lepet adalah salah satu kek tradisional yang diperbuat daripada nasi melekit.
 • Komen Memancing dari KPAI
  Fenomena hijab menjadikan Pengerusi KPAI Asrorun Niam berani berbicara. Dalam satu ulasan yang disiarkan dalam Seconds (6/8), Asrorun Niam merayu kepada pemain industri yang berkaitan untuk tidak membuka pintu jenayah dengan kelahiran style hijab ala hijabs.
  “Jangan menyumbang kepada peningkatan jenayah dengan reka bentuk pakaian yang digunakan tetapi masih mengeksploitasi keluk. Menggunakan pakaian tetapi seperti telanjang, “katanya.

 • Bubbles Bercakap tentang Pakaian Pereka
  Seolah-olah menghubungkan lidah Asrorun Niam yang disebutkan, beberapa pereka juga mula bercakap berkaitan dengan fenomena hijab. Sesetengah pereka merungut jenis pakaian jilb * bs yang bertujuan untuk kelihatan bergaya tetapi ia mencemarkan prinsip-prinsip asas Islam.
  “Fenomena hijab benar-benar menentang peruntukan dan tidak boleh ditiru,” kata Yuanita Andiani yang berdiri sebagai jenama berjenama Hijmi. “Tudung bukanlah satu-satunya trend susulan tetapi ia adalah satu keperluan untuk menutup aurat mengikut ajaran agama yang sama,” Yuanita meneruskan komen.
 • Bermula selepas Ramadan
  Walaupun tidak ada sejarah tentu saja, tetapi fenomena hijab mulai berkembang sejak bulan Ramadhan tahun ini. Dilihat dari kebangkitan komen yang berkaitan dengan hijab yang baik dalam media dalam talian mahu mana-mana media sosial bertarikh awal Ogos 2014.
 • Sudah biasa digunakan Beberapa Pemula
  Hijabs menjadi jambatan bagi kumpulan Muslim yang ingin belajar mengenakan hijab. Kerana keinginan untuk menjadikannya kelihatan bergaya, sesetengah pemula tidak boleh memakai tudung dengan memakai pakaian longgar.

Inilah Ciri-Ciri Wanita Yang akan Masuk Neraka Jahanam

 • Kesan Kebangkitan Modifikasi Pakaian Islam
  Pengubahsuaian terkini telah membawa banyak nilai positif. Salah seorang daripada mereka adalah keakraban wanita Islam dengan tudung. Dari mulanya malas untuk menggunakan hijab, pada akhirnya bersedia memakainya. Walau bagaimanapun, dalam perubahan pakaian Muslim, terdapat bahaya kecil hijab.
  Kreativiti dalam membuat beberapa jenis baru kadang-kadang menghadapi maksud yang salah arah dekat aurat untuk muslimah.
 • Beberapa Artis Sertai Hijab
  Bukan sekadar orang biasa yang memakai pakaian hijab. Walau bagaimanapun, sesetengah artis tanah air juga kelihatan memakai tudung dengan pakaian di ket4t dada.
 • Aa Gym To Talk About Hijabs
  Dalam satu kuliah di pejabat berikut. com, Selasa (12/8), Aa Gym memberi perhatian kepada fenomena jala pada masa sekarang. Beliau berkata kemudian:
  Tudung tidak hanya untuk tudung kepala, tetapi jika bawahan masih ket4t ini sama juga. Ini bukanlah langkah berpakaian seperti yang diajar oleh Islam, yang Tuhan mahu
 • Fatwa Haram MUI
  Menguatkan komen tentang tokoh agama yang berkaitan dengan hijab, MUI mengeluarkan larangan tudung tetapi terus memakai pakaian yang tidak sopan.
  Terdapat fatwa MUI mengenai isu-isu pornografi. Termasuk juga tidak boleh menunjukkan bentuk badan, gunakan tudung tetapi pakai pakaian ket4t. MUI dengan cara yang tegas melarangnya, “kata Naib Pengerusi MUI KH Ma’ruf Amin.” Kemudian beberapa penutup aurat, beberapa masi menunjukkan bentuk sensual, yang dilarang, “tegasnya.
 • Hijabs Selfie
  Secara amnya, beberapa wanita Islam yang memakai hijab baju dengan rajin memuat naik gambar di media sosial. Mereka mahu menunjukkan pakaian muslimah mereka pada minyak. Selebriti tanah air juga sering memuat naik gambar ketika cuba menjilat. Pada dasarnya Gunakan Hijab sebagai Mana Harus Tidak Perlu Memakai Hijab untuk kelihatan Cantik ya.

*video sekadar hiasan

 

Comments

comments

Loading...
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply