Foto Cop Goes Viral Apabila Orang Lihat Apa Yang Lebih Ada Di Pandang

Seorang lelaki yang melepasi tempat letak kereta yang paling kosong di Circleville, Ohio, melihat seorang pegawai polis di luar kereta perondanya. Semasa dia semakin dekat dengan polis, dia berhenti dan dengan cepat merapatkan gambar, yang sejak itu menjadi virus selepas orang-orang yang terkejut melihat apa lagi yang ditangkap dengan lebih dekat.

Foto Cop Goes Viral Apabila Orang Lihat Apa Yang Lebih Ada Di Pandang
Pegawai melihat di Circleville, Ohio (kiri), Tyler Russell (kanan)

Tyler Russell menggunakan bahagian belakang tempat letak kereta Walmart sebagai jalan pintas untuk mendapatkan di mana dia pergi ketika dia berlaku kepada pegawai polis. Dia dapat melihat polis itu berasal dari daerah yang berlainan berbanding dengan yang dia sedang dalam, dan ketika itu tidak biasa, apa yang dia tulis dalam pos Facebooknya dengan foto ini tentang masa ini, ketika dia duduk dan menonton, penonton tertangkap sepenuhnya pengawal.

Berharap untuk mendapatkan mesejnya dan menjangkau timbalannya dalam gambar, Russel menghantar imej dan mesejnya ke halaman Facebook Going Blue Ohio. Dia bermula dengan berkata, “Kepada timbalan sheriff di luar kerunsingan dengan kapal penjelajahnya, apa yang tidak anda ketahui adalah saya duduk di tempat letak kereta ini …” Pendamping mengamati tanpa polis mengetahui sejak belakangnya ke arahnya dan Russell menyimpan jarak yang baik sengaja. Orang awam menjelaskan bahawa walaupun polis tidak menyedari dia berada di sana, dia juga tidak tahu bahawa Russell mempunyai pistol di dalam kereta.

Walaupun pembenci polis mungkin akan mengandaikan bahawa Russell telah melihat pegawai melakukan sesuatu yang haram atau tidak sesuai, kebenarannya jauh berbeza. Russell mengawasi pegawai polis untuk memberi dia sandaran dalam hal-hal yang berlaku mengambil giliran yang salah.

“Saya duduk di tempat letak kereta tempat menonton anda, menonton belakang anda, saya mendapat 6,” kata Russell dalam mesej terbuka kepada timbalannya. “Apa lagi yang anda tidak tahu ialah saya mendapat CCW dan saya akan melindungi hidup anda jika ia datang,” katanya.

Russell mahu memastikan bahawa tiada penyerang Black Lives Matter atau “aktivis” ganas yang lain mengambil kesempatan daripada pegawai tersebut semasa dia berpaling. Pegawai polis itu bertugas sendiri, atau dia berfikir kerana dia tidak tahu ada seorang lelaki yang baik dengan pistol di sana sebagai sandaran dalam notis seketika jika seorang lelaki yang buruk dengan pistol mungkin cuba untuk membawanya.

“Anda tidak berada di sini sendiri. Tinggal selamat tuan, “kata Russell pada penutupan, berkongsi sentimen bahawa ramai di antara kita yang secara sah membawa senjata bersama kami di mana sahaja kita pergi boleh dikaitkan, dan penjenayah perlu berhati-hati.

Menurut American Web Media, pengguna Facebook berkongsi penghargaan mereka terhadap Russell dan orang-orang baik yang lain dengan senjata di Amerika.

“Betapa hebat! Adalah baik untuk mengetahui sesetengah orang menyokong lelaki kami! Saya berdoa untuk suami saya setiap hari dia berjalan keluar untuk bekerja! “Kata seorang pengguna.

“Ini benar-benar hebat! Bapa saya melakukan banyak tindak balas terhadap kenderaan polis dan pemadam kebakaran. Ia membantu meredakan banyak kebimbangan untuk melihat ada orang yang menontonnya! Terima kasih banyak! “Yang lain menulis.

“Tyler Russell Semoga Tuhan memberkati anda dan anda musim Krismas ini untuk cinta yang anda tunjukkan dengan merawat yang lain.”

Kesemua pembenci polis di Amerika telah dibenarkan untuk menjadi musim terbuka kepada pegawai polis atas nama keadilan bagi samseng dan sokongan gerakan Black Lives Matter. Walau bagaimanapun, semuanya akan berakhir apabila sokongan berkembang untuk polis dan pemilik senjata yang bertanggungjawab menegaskan hak mereka untuk melindungi diri mereka dan rakan lelaki mereka.

Comments

comments

Loading...