Seorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ Anaknya

Chris Burr Martin, berumur 48 tahun, mempunyai 3 orang anak. Lelaki yang berasal dari Washington ini risau akan perangai seorang daripada anaknya, Cassie, yang kadang-kala suka untuk memuat naik gambar-gambar seksi ke dalam laman Instagramnya.

Seorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ Anaknyagaya selfie

Bagi memberikan kesedaran kepada anaknya supaya berhenti memuat naik gambar seperti itu, beliau mula meniru cara gaya selfie anaknya bergambar dan kemudiannya memaparkannya pada laman Instagramnya sendiri.

Gambar gaya selfie Chris yang amat kelakar itu kemudiannya menjadi viral dan beliau kini mempunyai hampir dua kali ganda jumlah ‘followers’ lebih daripada anaknya, iaitu 60k ‘followers’.

Seorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ AnaknyaSeorang Ayah Meniru Gaya ‘Selfie’ Anaknya

Comments

comments

Loading...

Tags: